Tuesday, September 3, 2013

Yang Tersurat...Yang Tersirat...

Banyak dam FB/Insta..atau apa2 jer lah...orang letak status bergambar yg memberikan dua makna...

List kat bawah ni adalah beberapa contoh.

Yang tersurat >>>FB Caption: "Hari ni jalan jammed...sakit badan bila kena que panjang.."
Yang tersirat  >>>Nak tunjuk dia drive luxury car...hehe.












Yang tersurat >>>FB Caption: "Ni yang menyampah bila budak2 ikut ayah derang..pintu pagar mesti lupa nak tutup.."
Yang tersirat  >>>Pikir sendiri...heheh














Yang tersurat >>>FB Caption: "2 jam termenung kat dapur...tak tahu nak masak apa"
Yang tersirat  >>>Pikir sendiri...heheh











Yang tersurat >>>FB Caption: "Alhamdulillah diet yg saya amalkan telah membuahkan hasil"
Yang tersirat  >>>Pikir sendiri...heheh


















Yang tersurat >>>FB Caption: "Aman bila anak2 dah mula bersekolah semula"
Yang tersirat  >>>Pikir sendiri...heheh















Yang tersurat >>>FB Caption: "Beratur punyalah panjang semata nak update buku bank...teller tu keje lembab betul"
Yang tersirat  >>>Pikir sendiri...heheh



7 comments:

Nabilah Huda said...

saya dah follow back..tq follow for following me..

nurul harnani said...

wow.. biasalah manusia ni kan? mesti ada niat di sebalik yg tersirat.

alahai..

visit u back awk :)

Zura Lee said...

pagi tadi lg saya dah follow back ur blog ni... terima kasih sbb singgah kt blog saya...

Rohayu said...

Terima kasihhh

Amoi Farah said...

Hahaha sempoi

paridah said...

menarik...

Blogger said...

New Diet Taps into Revolutionary Concept to Help Dieters Lose 23 Pounds within Only 21 Days!