Thursday, September 12, 2013

10 jawapan poyo artis Malaysia .

1.Bila kantoi job dah suam suam taik- "saya sedang mengumpul material untuk projek terbaru saya...saya selalu mendapat jemputan membuat dinner show majlis koperat..!"...keparat sangat jawapan kan.?..confiden tak hingat...!! Padahal ko kat umah goyang kaki /telur kira biji beras berapa jer yg tinggal...

2.Bila kantoi  harta banyak tapi job takda.-"Semua yg saya miliki adalah hasil dari menabung sejak dari awal menjadi artis.." ...Puhhlisssss....ko belakon drama takat melintas2 camera,skrip cuma berdehem jer...pastu boleh cakapkumpul duit!...dalam drama ko cuma jalan lintas camera tapi jalan lenggok tu sampai kain terselak sampai semua nampak..!

3.Bila kantoi dadah/clubbing-"saya berada di tempat yg salah di waktu yg salah,keluarga saya lebih mengenali saya dari orang lain...seperti ada orang cuba menjatuhkan saya....so saya tak takut pun dengan kontreversi ini.."-ko ingat polis malaysia ni bodoh???..kalau keluarga ko jer yg kenal ko..kenapa gatai nak jadi artis???bila nama dah terpampang kat sotkhabar salah kan orang lain..!

4.Bila kantoi bercinta ...sebelum tu kemain menafikan lagi..-"saya perlu menjaga hati semua pihak...saya tersentuh dengan cara mendidik anak...dia sudia menerima saya seadanya...bukan kerana saya seorang artis.."-lorrr syumul sungguh jawapan ko yer...!!!padahal lelaki yg ko kebas tu dah lah laki orang/kaya....cuba kalau lelaki tu takat pegawai kerajaan m41.???...pandang sebelah mata pun tak!

5.Bila kantoi dengan bini,dia ada skandal dgn peminat-"saya masih waras dan dapat membezakan batas antara artis dan peminat...dia(peminat.)yg terlalu obses dgn saya sehingga melakukan cara ini untuk mendapat perhatian saya"....choiii sangat kan ko laki bini senyum lebar buat pc kata peminat tu yg terhegeh2....padahal ko siap hantar gambar "angry bird"kat watsap..pastu guna ayat jiwang ...apa ke helllll..?

6.Bila buat album memahal tapi haram orang tak beli-"pendengar malaysia masih kuno dgn konsep musik yg saya cuba bawak...mereka harus lebih open dgn peredaran musik semasa.kalau macam ni macamana lah musik malaysia dan ke mercu dunia..?"...Hoi...pang satu kali...!!!...ko yg mimpi di, oiii..muzik tulen malaysia mmg dan lama sampai ke tahap international..ko buat album lagu menjerit2 macam orang nazak...dengan musik bingit sikit lagi nak sama dgn pancaragam orang mati...pastu suruh orang kembangkan telinga dengar...

8.Bila bikin filem tak meletup-"ini cubaan pertama saya..filem pertama saya..saya masih belajar...lepas ini saya akan mengkaji lebih mendalam kehendak rakyay malaysia"........dah 18 tahun aku tunggu ...mana filem kedua engko dik???...terus bankrap lepas buat filem pertama dulukan??...ngaku jer laaaa.

9.Bila kantoi bercinta sesama artis selokasi-"kami perlukan lebih penghayatan,tak salah kalau kami lebih mendalami watak"....iyolah tu...sampai shooting dah wrap pun korang masih dilamun cinta..pengang tangan,cumbu2an di parking lot....tapi pelik la...bila drama keluar tv takda pun scence tu???

10.Bila menang anugerah-"tanpa peminat ...siapalah saya..."...ha ah...bila ko upload gambar tak senonoh dalam IG ..pastu kena cerca dgn peminat..mula ko paksa orang tu minta maaf..siap ugut  nak remove peminat yg cerca ko tu.?hellooooo....berpijak di bumi nyata...ko ingat ko selena gomez...???eeeee

1 comment:

PAK BUDIMAN DI MALANG said...

saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL