Tuesday, July 2, 2013

Daiso?? Syokk ooo...

Aku paling suka masuk satu kedai ni...Daiso nama dia...bukan nak membeli pun cuma aku suka nak belek2 barang yg ada kat situ...cute2...ada tu yg aku tak terpikir pun ada di jual kat mesia.


Rekod setakat ni aku pernah masuk membelek adalah 3 jam...MEMBELEK SEMATA2 okey!...hahaha...yg bestnya kedai ni takda sales assistance yg akan ikut ko kemana ko pergi...nak jegil2 kan mata kalau ko buat sepah ker...takda...mmg takda!!!...Tapi yang tak bestnya semua barang adalah berharga Rm 5...kadang tu barang secoet pun harga 5 hinggit..! heheh


Korang pernah terpikir ke barang2 ni ada terjual kat malaysia...Yer ada!!!


Ada dua tiga kali gak ar..aku terbeli barang yg aku sendiri pun tak tahu nak guna buat apa,bila nak guna...hahah....!!!

Tak...dia tak sama macam kedai Rm2 yang biasa tu!!!..Kedai Sinma pun kalah tau..!!!...tak yah nak gantung deco yg bling2 kat kedai..mungkin the way dia susun barang tu ...colourful sangat..



Yang atas ni paling aku suka...pegang2..pastu tarik2...comeeelnya...!

For those yg nak kawin...nak cari barang deco kawin yang mungkin SUPER DUPER cute...carilah kat sini..!


Gambar semua adalah dari google...


7 comments:

paridah said...

assalam ayu...tahniah! dh jd blogger yer...selamat menulis dgn rajin...

Rohayu said...

terima kasih kak Ida

aYda said...

Salam..kunjungan balas dari saya :) sy follow ye

ruziyatul mona Adzibi said...

hello ayu!
Done.. mona follow ur blog. =)

Rohayu said...

Terima kasihhh

Amoi Farah said...

Kalau ikutkan hati nak jek borong satu daiso tu cute cute barang kat situ

Rohayu said...

Kannn....selalu jer saya terbeli barang yg saya tak tahu bila nak guna....hehehe